Montag, 24. Oktober 2016

Preljev za kosu na nemackom

Postoji li preliv za sedu kosu ? O da, za belu kosu je najbolje koristiti pepeljaste, violet ili plavkaste nijanse, po želji. Preliv za sedu kosu se pravi na isti način kao i redovni. U zavisnosti od toga koji intenzitet boje želite postići koristite hidrogen ili se opredelite za preliv za kosu u boji samo sa farbom i regeneratorom.


Koliko dugo traje na kosi?

Ako se pitate preliv za kosu koliko traje, morate imati na umu kako ovo nije zamena za redovno farbanje. On služi samo osvežavanju boje i tome da odložite samo farbanje što je više moguće. Istina je kako će se isprati posle nekoliko nedelja.


Međutim, ovo ne važi baš za sve boje kose. Odaberite sa kojeg jezika želite prevesti na koji jezik, zatim u polje za unos upišite riječ, izraz ili rečenicu koju želite prevesti. Koristite gumbe iznad kao pomoć pri unošenju slova kojih nema na vašoj tipkovnici.


Ovaj prevoditelj nije savršen pa neće znati prevesti baš svaki izraz koji upišete u njega. Mnoge od vas su nas pitale, kako se pravi preliv za kosu.

Zato smo vam pripremili video tutorijal o tome šta vam je sve potrebno i kako da ga same napravite. Izrada preljeva za kosu kod kuće. Za domaći preljev potrebna vam je boja za kosu po izboru, hidrogen peroksi šampon za kosu , voda i plastična posudica. Ovisno o dužini kose, bit će vam potrebno pola pakiranja boje za kosu ( za kratku kosu ) ili cijelo pakiranje ( za dugu kosu ). Na tržištu postoje razni tipovi preliva za kosu. Na primer toner koji proizvodi L’Oreal Professiona (CC Cream) može da se koristi tokom tuširanja i on zapravo predstavlja brzinsko fiksiranje boje koja traje do sledećeg pranja.


Kosu počešljajte i podijelite kosu u dva jednaka dijela, bilo na jednoj strani ili odozada. Ispletite prvu pletenicu i osigurajte kraj kopčom ili gumicom za kosu , a zatim ispletite drugu pletenicu do polovice. Zatim otkopčajte prvu pletenicu i krajeve poravnajte s krajevima druge pletenice kako biste ih povezali.


Preliv može da se koristi za : osvežavanje boje, posvetljivanje ili toniranje kose. Preliv je moguće napraviti za svaku boju kose, ne samo za plavu. Kod brineta i tamnijih tonova, prirodnih crnokosa i zift crnokosa, preliv može da služi za obnavljanje boje na dužini, ali ako ne menjate nijansu više od jednog tona i nemate sede, možete slobodno i izrastak i dužinu samo prelivati, potrebe za jačim farbanjem nema, farba hvata i traje isto kao kod redovnog farbanja.


Preljev je idealan za izbijeljenu kosu ako želite provjeriti pristaje li vam neka druga nijansa prije nego što se odlučite za tu boju. Za razliku od boje za kosu , preljev se postupno ispire sa svakim pranjem kose – to jest, preljev nije trajan. Prvo, odaberite svoju nijansu. Od sastojaka za preliv potrebno vam je: želejna farba za kosu , hidrogen, šampon za kosu i obična, mlaka voda.


Sve sastojke sjedinite u jednu posudicu, i to na sledeći način: U keramičku posudu prvo promešajte boju za kosu i hidrogen.

Sve dobro sjedinite uz pomoć četkice za farbanje kose. Pošto ja nemam sijedih ne znam sigurno. Inače, dosta se ispere, kroz 5-pranja nestane. Duga, kolika je cijena Perfect Moussea?


Palettein je u kesicama pa je malo manje praktičan, taj u pjeni bi mogao bit super. Zdravija alternativa kemijskim bojama za kosu su boje na bazi prirodnih sastojaka s ekocertifikatom. Za potamnjivanje i prikrivanje mjestimično sijede kose, stručnjaci za prirodnu njegu preporučuju pripravke od ružmarina, kadulje i nima. Za privremeno bojenje sijedih vlasi nude se posebne “maskare“ te sprejevi za prekrivanje izrasta. Mozete sami smuckati doma preliv za kosu , isto kao sto to i frizerka radi.


Uzmete malo farbe za kosu (onu koju koristite bez hidrogena), pomjesate sa samponom i to namazete na kosu i ostavite da odstoji. Svaki preliv se ispira, kao i ovaj. Al je privremeno osvjezenje.


Prirodni preljev za kosu. Ako imate smeđu boju kose i želite iskušati domaću recepturu za prirodni preljev , bit će vam potrebno šalice vode , ½ šalice koprive, ½ šalice kadulje i ½ šalice ružmarina. Kako se radi preljev za kosu. Preljev za kosu za standardne nijanse možete napraviti kod kuće, i to uz pomoć potpuno prirodnih sastojaka! Ako želite osvježiti smeđu boju kose, potrebni su vam sljedeći sastojci: ¼ šalice ružmarina, ¼ šalice koprive, ¼ šalice kadulje i dvije i pol šalice vode.


Preljev za kosu , poznat još i kao toner, je polutrajna boja koja omogućuje blagu promjenu boje kose uz koju ćete moći vratiti prvotnu boju ukoliko vam se dobivena ne svidi. Preljev za kosu nije agresivan koliko i boje za kosu te će manje oštetiti samu kosu , dok će boju biti lakše isprati ako ne postignete željenu nijansu. Nije štetan za kosu jer se njegove molekule primaju samo na površinu vlasi za razliku od standardnih boja za kosu koje prodiru duboko u kutikulu i zadržavaju se u njoj. Bezbojni preljev Ovo nije prirodna metoda, ali je definitivno efikasna.


Današnji preljevi i njeguju kosu , pa će osim sjaja dobiti i na mekoći. Stranica 2-Preljevi za kosu Kosa. Glosbe-Wörterbuch Kroatisch-Deutsch, Online-Wörterbuch, kostenlos.


Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts