Mittwoch, 25. Januar 2017

Blic vesti dana

Skoro godinu dana posle odluke Prištine da uvede takse na robu iz centralne Srbije pokazalo se da kosovska rampa nije naškodila samo srpskoj privredi već i ozbiljno udarila na standard i život građana u južnoj pokrajini. OD DANAS OBAVEZNE ZIMSKE GUME Pet stvari koje MORATE da znate. Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja, od danas , 1. Srbiji trebalo da poseduju sve četiri zimske gume na vozilu. Kosovu i Metohiji, 5su nealbanci, od kojih je ubedljivo najviše Srba, pokazuju podaci Međunarodnog komiteta Crvenog.


Blic , najnovije vesti. Putin: Rusija je uvek poštovala suverenu politiku Kube. EVRA Nakon što se pročulo da će OSTATI BEZ STANA, Luna Đogani se oglasila i otkrila ŠTA JE ISTINA (VIDEO) Bez obzira na bolan razvod njene majke Anabele, mlada pevačica tvrdi da se odlično slaže sa bivšim očuhom, i dodaje da je svoj stan krvnički zaradila, pa niko ne može da joj ga oduzme. Tokom današnjeg dana možete da očekujete troškove koji će vas donekle zabrinuti.


Očekuje vas prilika da na ljubavnom planu dođete do promena koje ste želeli. Imate prilično velika očekivanja od trenutne poslovne situacije, pa može da se desi da budete malo razočarani. Voljena osoba se trudi da vam udovolji i. Danas oblačno i hladnije, povremeno sa kišom. Prikazujemo samo naslov, izvor i karatak opis vesti , dok linkovi upućuju posetioca na web sajt samog izvora gde mogu pročitati članak u celini. Fudbaleri Crvene zvezde i TSC iz Bačke Topole danas igraju jedan od dva derbija 14.


Superlige Srbije od sati, drugi je malo dalje i nešto ranije na Banovom Brdu (Čukarički - Partizan, 10), a meč na stadionu Rajko Mitić biće u fokusu i zbog duela dvojice golmana - Milana Borjana i Nenada Filipovića. Najnovije vesti iz zemlje, Evope i sveta, aktuelne teme iz sveta politike i društva. Predivan gest u MORU UŽASA: Oni će ubuduće igrati na STADIONU EMILIJANO SALA! Više od devet meseci je prošlo od tragične pogibije Emilijana Sale i pilota koji je upravljao avionom u trenutku kada se on srušio iznad kanala Lamanš.


Sećanje na Salu nije prestalo, a to je dokazao i gest argentinskog fudbalskog kluba. Najtačnije vesti iz Srbije i sveta. Dnevni list Danas već godina sa vama!


Informer vesti , najnovije i ekskluzivne vesti iz politike, društva i ekonomije. Vesti sortiramo po kategorijama i kreiramo indeks najvažnijih dnevnih vesti prema njihovoj važnosti. Nove informacije iz Srbije i sveta.


Inspirišemo vas najnovijim pričama o poznatim ličnostima, modnim trendovima, savetima za lepotu i zdravlje i receptima za brza i ukusna jela. Ova žena više ne postoji: Zorana objavila fotografiju na kojoj je PROMENILA LIČNI OPIS. Plavuše nikad ne odustaju od svoje plave kose. Ne kažu uzalud jednom plavuša, zauvek plavuša - ovo nije u pežorativnom smislu.


Jer na kraju krajeva - plavuše se uvek bolje zabavljaju. Ruski predsednik Vladimir Putin i mađarski premijer Viktor Orban razgovarali su danas u Budimpešti o izgledima. PUCNJAVA U PEKARI Ranjena žena i ljubavnik još u kritičnom stanju.


Stanje Gordane Kukolj i Ahma Huseinovića, i nekoliko dana nakon pucnjave u pekari Dada na Čukaričkoj padini, i dalje je nepromenjeno. KRAJ ZAPADNE VLADAVINE: Počeo ruski projekat “meke moći” na Balkanu – Evo kako izgleda. Zvanična internet prezentacija najtiražnijeg dnevnog lista u Srbiji - Večernjih novosti. Saznajte najnovije vesti iz zemlje i sveta. Kanadski general u penziji, nekadašnji komandant Unprofora u Sarajevu, Luis Mekenzi, ponovio je ovih dana , pred promociju svoje knjige Mirotvorac: Put u Sarajevo.


Blic vesti dana

Pronađite jelo po vašoj meri. U Beogradu se danas održava konferencija Iskustva i ključni koraci podrške mladima za život i rad na selu. Na konferenciji učestvuju ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i nemački ambasador u Srbiji Tomas Šib.


Svetski priznata pevačica sevdalinki Amira Medunjanin sinoć u Sava centru održala koncert U kakofoniji različitih koncerata u rasponu od Silvane do Nirvane, retka je prilika da se jedan koncert rasproda deset dana unapre pa vam tapkaroši karata na ulazu ne padnu teško, nego ih nekako gledate sa setom i sećanjem na neka minula vremena. HOROSKOPSKA ZNAKA koja imaju sreće više nego pameti: Evo zašto njima ide, a vama ne. Nekima se zvezde smeše, a nekima umiru od smeha. Ovo su horoskopski znakovi koji imaju više sreće od ostalih, ili bar tako deluje - jer oni zapravo sami stvaraju svoju sreću. Nje informativna multiplatforma koja vam omogućava da pratite sve aktuelne vesti iz sveta i regiona u momentu kada se dešavaju.


Blic vesti dana

Pogledajte najnovije vesti iz zemlje i sveta uz mogućnost komentara na različite teme. Južne vesti - najčitaniji i najcitiraniji regionalni medij u Srbiji. Nezavisne Dnevne Novine - Drugi glasno ćute.


Mi pišemo: drugačije, smelo, sa stavom. Online izdanje dnevnog lista koji sadrzi vesti iz sveta politike, ekonomije i sporta.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts