Montag, 12. August 2019

Plava boja za kosu bez žutila

Plava boja za kosu bez žutila je moguća i dobićete je ukoliko pratite naša uputstva. Spremate se za važan događaj, srećni ste, ofarbali ste kosu u plavo, oprali, isfenirali ste se i – otkrili da je vaša kosa zapravo žuta. Koliko vam se to puta desilo i pitate se zašto vam se to uopšte dešava ? Ako vam se upravo ovo dogodilo, ne morate brinuti jer postoje različiti načini na koje možete dobiti plavu boju za kosu bez žutila.


Kod već svijetle kose preporučuje se blajhanje za – nijanse svjetlije kako bi se izbjegao žuti ton.

Kako se dobije plava boja za kosu bez žutila ? Kućno blajhanje kose često završi neželjenom žutom bojom umjesto plave ili platinaste boje. Efekat koji ćete postići skidačem boje za kosu zavisi od vaše prirodne boje i prethodne istorije farbanja. Na primer, ukoliko ste svoju smeđu kosu farbali u crno, nakon uklanjanja boje ona može postati crvenkasto-braon. Zlatno plava kosa farbana u tamno braon završiće verovatno kao crvenkasto plava.


Koji preparat koristiti za razne boje ? Kod svake od ovih boja preliv za kosu sigurno može pomoći.

On obnavlja boju i produžava periode između farbanja i to kod bilo koje boje. Kod plavuša koje hoće sprečiti žute i zelenkaste podtonove koji se brzo javljaju, najbolje je koristiti pepeljasto plavi preliv za kosu protiv žutila. Ova sofisticirana boja kose kombinacija je zlatnih nijansi i onih boje jagode. Ovaj ombré nije klasična varijanta prelaska iz svijetle boje u tamnu već predstavlja moderniju verziju.


Da biste ga dobili, srednji dio kose mora biti prošaran pramenovima boje meda dok je gornji dio kose ofarban u svijetlo smeđu nijansu. Joj ja sam vec plava godinama sve sam zivo isprobala pa rekoh da vidim mozda postoji neka formula za koju ja ne znam. Kosu sam jednom blajhala u frizerskom prije mozda god dana, nakon kratkog izleta u crveno i od tad se farbam kuci.


Sto se Igore tice, to jeste bila ubedljivo najsvetlija plava boja , mnogi su cak govorili da je ona blans u kremi, jer je i ostecenje nakon njegog koriscenja bilo znacajno. Syoss boje su boje koje posvetljuju oko tona sto nije dovoljno. Savetujemo Vam koriscenje neke od profesionalnih boja za kosu , kao sto su Wella Koleston ili Alfaparf. Blajhanje kose i kako oporaviti kosu posle.


Glavno pravilo glasi: boja kose mora vam savršeno pristajati i bez trunke šminke na licu! Kosu bojim sama već godina i teško mi je postići ovu za mene idealnu boju. Kažu kako žena nikada ne može biti dovoljno mršava, plava i bogata. U ljudskoj je prirodi da voli ono što je rijetko, a platinasta kosa bez žutog pigmenta je gotovo endemična.


Za ovakav friz vam treba svega pet minuta, kao što i piše.

Super je za svaki dan kada idete na posao i ne trebate brinuti o tome hoće li vam. Hair Wonder boje za kosu (1kn) – dostupna u biobio. Također možete potražiti boje L’Oréal Professionnel Inoa linije u frizerskim salonima ili se možete odlučiti i za prirodne boje za kosu bez amonijaka kao što je kana, boja za kosu u potpunosti na biljnoj bazi.


Napravi sama preliv za kosu - bez oštećenja. Preliv za kosu je transparentan (osnovna boja kose je vidljiva ispod), kao što i sam naziv implicira. Dobro će vam doći da prelistate boje za kosu koje se nude u našim parfimerijama sve na jednom mestu, a meni će biti baš interesantno da istražim ponuđene palete. Započinjem sa paletom boja u Lorealovoj ponudi za Casting Creme farbe za kosu , za koju možete videti i recenziju na sledećem linku.


Na primer, proizvođači smelijih, manje prirodnih boja (kao što su ljubičasta ili plava boja za kosu ) mogu imati različite slovne kodove da bi opisali njihove tonove. Međutim, ako budete svesni osnovnih načina kodiranja boja za kosu , trebalo bi da budete u mogućnosti da bolje iznalazite nijansu koju imate na umu za sopstvenu kosu. Vanilla Chai Hair – savršena bronde nijansa. Sa letnjim danima iza nas, čini se da smo zakasnili za farbanje u plavo.


Trajna boja za kosu bez amonijaka koja štiti i njeguje kosu. Sadrži devet organskih sastojaka poput arganovog ulja, fitokeratina i provitamina Bkoji štite strukturu kose te daju kosi optimalnu njegu i briljantan sjaj. Boja za kosu koja nudi vrhunsku zaštitu, jača strukturu kose i štiti boju kose od UV zračenja. Primetićete na slici, kod određenih nijansi, oznaku kružića ili crnog obrnutog trougla.


Bogata ponuda prirodnih boja za kosu. Besplatna dostava za narudžbe iznad 34Kn. Prirodna njega i stayling kose.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts