Donnerstag, 8. Dezember 2016

Preliv za kosu na nemackom

Postoji li preliv za sedu kosu ? O da, za belu kosu je najbolje koristiti pepeljaste, violet ili plavkaste nijanse, po želji. Preliv za sedu kosu se pravi na isti način kao i redovni. U zavisnosti od toga koji intenzitet boje želite postići koristite hidrogen ili se opredelite za preliv za kosu u boji samo sa farbom i regeneratorom.


Koliko dugo traje na kosi? Ako se pitate preliv za kosu koliko traje, morate imati na umu kako ovo nije zamena za redovno farbanje.

On služi samo osvežavanju boje i tome da odložite samo farbanje što je više moguće. Istina je kako će se isprati posle nekoliko nedelja. Međutim, ovo ne važi baš za sve boje kose. Došao je i taj dan da vam Ljubiša snimi video, uvijek imate dosta pitanja za njega vezano za kosu , tako da je pao dogovor da s vremena na vrijeme snimi. Preliv može da se koristi za : osvežavanje boje, posvetljivanje ili toniranje kose.


Preliv je moguće napraviti za svaku boju kose, ne samo za plavu. Izrada preljeva za kosu kod kuće. Za domaći preljev potrebna vam je boja za kosu po izboru, hidrogen peroksi šampon za kosu , voda i plastična posudica.

Ovisno o dužini kose, bit će vam potrebno pola pakiranja boje za kosu ( za kratku kosu ) ili cijelo pakiranje ( za dugu kosu ). Kućni preliv za kosu uz pomoć kupovne farbe za kosu i troprocentnog hidrogena. Najsigurniji i najdugotrajniji preliv za kosu koji možete napraviti sami kod kuće je ovaj preliv od klasične farbe i slabijeg hidrogena. Uz pomoć ovog preliva ćete imati pristojan efekat, kosa će biti nežno istonirana, izgledaće svežije i neće biti. Ako nemate sedih pramenova, onda preliv za kosu može osvežiti vaše vlasi i pokriti izrastak. Dobijeni preliv se nanosi na vlažnu kosu , ravnomerno.


Sve vreme se prati razvoj efekta. Kosa se ispere, osuši i oblikuje po želji. Dobre strane ovog preliva (tonera) za kosu. Prilično sam zadvoljna ovom metodom jer mi ni malo ne oštećuje kosu. Kod brineta i tamnijih tonova, prirodnih crnokosa i zift crnokosa, preliv može da služi za obnavljanje boje na dužini, ali ako ne menjate nijansu više od jednog tona i nemate sede, možete slobodno i izrastak i dužinu samo prelivati, potrebe za jačim farbanjem nema, farba hvata i traje isto kao kod redovnog farbanja.


Kosa mi se dosta isusila od blansa, pa iz tog razloga ne bih da ponovo radim pramenove. Koje plave farbe mi preporucujete za preliv (imam dugu kosu )? S vremena na vreme praktikujem da koristim preliv za kosu kako bi stara kosa dobila jedan novi sjaj i izgled. Mozete sami smuckati doma preliv za kosu , isto kao sto to i frizerka radi. Uzmete malo farbe za kosu (onu koju koristite bez hidrogena), pomjesate sa samponom i to namazete na kosu i ostavite da odstoji.


Svaki preliv se ispira, kao i ovaj. Al je privremeno osvjezenje.

Obično se kozmetika za kosu delila na profesionalne programe koji su omogućavali da se postigne željana boja i rezultat, ili su to bili programi na biljnoj bazi, medicinski napravljeni da poboljšaju zdravlje kose. Aloxxi preparati imaju obe komponente pa mogu da imam planirane rezultate i istovremeno sačuvam integritet (zdravlje) kose. Koje još proizvode možete koristiti za neutralizaciju neželjenih žutih tonova.


Kompletna ponuda svih vrsta preparata za negu kose, stilizovanje kose, farbanje, kao I pribora za oblikovanje. Nakon minuta kosu samo isperite mlakom vodom, utrljajte balzam i isperite ga nakon desetak minuta. U prvih sati posle bojenja pigmenti su nepostojani, a šampon ih otvara, pa se može desiti da sva boja završi u kadi umesto na glavi. Već posle dva dana možete normalno da perete kosu. Verovanja da je blanš štetan za kosu nisu u potpunosti netačna.


Naime, blajhanje je iz opravdanih razloga uvek preporučljivije odraditi kod frizera, koji se dobro razume u strukturu i potencijalna oštećenja kose, kao i svih efekata koje blanš ima na kosu. Do - na određene proizvode za dentalnu higijenu! Pantene Defined Curls šampon za kosu 360ml.


Više informacija o proizvodu. Precious Argan šampon Repair 500ml. U principu su za ovu boju kose neophodni šamponi i regeneratori koji imaju hranljive sastojke koji prodiru duboko u dlaku. Brinete generalno imaju suvu i krtu kosu , pa će vitalna regularna ishrana i duboka hidratacija imati veliki uticaj na lepši izgled vaše kose.


Nanosite šampon na vlažnu kosu i lagano ga masirajte dok ne zapeni. Odložite pranje za jedan dan. Ako baš odlučite da stavite pramenove blanšem, razmislite dooobroooo (ovo smo okusile obe na našoj kosi, nažalost :D ). Sušite kosu sa malo veće udaljenosti ili srednje toplim vazduhom iz fena.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts