Montag, 12. Januar 2015

Vesti kurir

Najnovije današnje vesti iz zemlje, sveta, sporta, starsa i zabave pratite na Kuriru. OD SREĆE NISMO SPAVALI CELE NOĆI: Slavica je za Kurir ispričala kako je provela prvi dan sa svojom decom koja su joj OTETA PRE GODINE! Razmišljate o tome da pokrenete novi posao, u koji biste uključili i neke članove porodice.


Vesti kurir

Nije vam povoljan dan za ljubav, moguće je da će vas. Bosanski pevač stigao u sud zbog NASILJA nad Sonjom, pa hladan kao ŠPRICER poručio JEDNO ( KURIR TV) pre 7h 58m. Kurir dnevne novine, najnovije vesti iz politike, sporta, sveta poznatih, afere.


Prvi broj lista izašao je 6. Kurir pre minuta Skoro dva meseca nakon pogibije našeg najpoznatijeg repera, komšije opisuju kako živi njegova supruga. Danica Andonov još ne može da se pomiri s činjenicom da njenog supruga Dalibora više nema. Posluženi uz salatu idealan su porodični ručak. Potrebno je: 3gr mlevenog mesa junećeg 3krompira jaja soli.


Vesti kurir

PRIJEDORČANIN KURIR ZA NARKO-BOSOVE Prevozio heroin vredan skoro 150. KM, do tada NIJE IMAO POLICIJSKI DOSIJE Damjan Jovčić (28) iz Prijedora, koji je krajem prošle sedmice uhapšen na granici sa Srbijom sa skoro kilograma heroina, najverovatnije je radio kao kurir koji je bio zadužen za prenos većih količina narkotika preko granice, otkriva Srpskainfo. Najnovije vesti iz zemlje, Evope i sveta, aktuelne teme iz sveta politike i društva.


Нема да верувате: Пијаните возачи ги казнува со работа во мртовечница- еве за која земја се. Vesti dana iz Srbije i sveta. Aktuelna dešavanja i analize.


MAMIĆ NAMIRISAO PRILIKU ZA ZARADU: Bivši predsednik Dinama pokreće veliki biznis u BiH (FOTO) Bivši prvi čovek FK zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, gradiće sportski centar u Ravnom, desetak kilometara udaljenom od Dubrovnika, piše splitska Slobodna Dalmacija. See actions taken by the people who manage and post content. Informer vesti , najnovije i ekskluzivne vesti iz politike, društva i ekonomije. Nove informacije iz Srbije i sveta. Najaktuelnije teme iz politike i društva.


Pregled i pretraga svih informativnih portala u Srbiji. Nezavisne Dnevne Novine - Drugi glasno ćute. Mi pišemo: drugačije, smelo, sa stavom.


Jetzt Preise vergleichen und Versand bequem online buchen. KURIR VESTI UŽIVO ĐINĐIĆ BIO KOD LEGIJE NA SLAVI MESECI PRE UBISTVA? Ovo su nepoznati detalji by Kurir. Nekima umiru od smeha, a Ovnu, Lavu, Devici i Vodoliji zvezde se smeše. Neki horoskopski znakovi imaju više sreće od drugih.


Kurir : Mali Petar (13) je spasen od otmičara, ali njegove muke nisu gotove! Kurir pre sata Timski: Požare na jugu Srbije gasi više od 2vatrogasaca, pripadnika Žandarmerije, radnika „Srbijašuma“ i građana, a životi ljudi u tim područjima i njihova imovina nisu ugroženi. Филмска вечер во Кинотеката на Македонија по повод јубилејните години од основањето на. Nje informativna multiplatforma koja vam omogućava da pratite sve aktuelne vesti iz sveta i regiona u momentu kada se dešavaju. Nismo fokusirani na pitanje promene granica, izjavio je Filip Riker, pomoćnik američkog državnog sekretara u razgovoru za Radio Slobodna Evropa.


Vesti kurir

Online izdanje dnevnog lista koji sadrzi vesti iz sveta politike, ekonomije i sporta. Прикажаното време, или датум, се однесува на моментот кога веста била внесена или освежена во TIME. SREDOM STIŽE KURIR IZNENAÐENJE!


Uz najbolje dnevne novine stiže i Glossy, dodatak o poznatima koji obožavate, i to za istu cenu! Požurite po svoj primerak! POSAO: Očekuju vas važna poslovna dešavanja.


Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Bićete zadovoljni onim što. Iran i Rusija osuđuju odluku američkog predsednika Donalda Trampa da zadrži vojno prisustvo u blizini naftnih polja na severoistoku Sirije, a ruski. Najtačnije vesti iz Srbije i sveta. Dnevni list Danas već godina sa vama!


Pogledajte najnovije vesti iz zemlje i sveta uz mogućnost komentara na različite teme.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts