Mittwoch, 1. November 2017

Preliv za kosu protiv žutila

Kod svake od ovih boja preliv za kosu sigurno može pomoći. On obnavlja boju i produžava periode između farbanja i to kod bilo koje boje. Kod plavuša koje hoće sprečiti žute i zelenkaste podtonove koji se brzo javljaju, najbolje je koristiti pepeljasto plavi preliv za kosu protiv žutila. Možete upotrebiti i žutu nijansu koja vam se.


Koje još proizvode možete koristiti za neutralizaciju neželjenih žutih tonova. Preliv može da se koristi za : osvežavanje boje, posvetljivanje ili toniranje kose.

Preliv je moguće napraviti za svaku boju kose, ne samo za plavu. Preliv za kosu kod kuće možete napraviti i uz pomoć farbe i troprocentnog hidrogena. Ovo se savetuje posebno crnkama i crvenokosama koje muku muče sa održavanjem boje.


Naravno, ovakva vrsta preliva se koristi za dobijanje svetlije kose. Kućni preliv za kosu uz pomoć kupovne farbe za kosu i troprocentnog hidrogena. Najsigurniji i najdugotrajniji preliv za kosu koji možete napraviti sami kod kuće je ovaj preliv od klasične farbe i slabijeg hidrogena.


Ukoliko niste sigurni i ne biste da eksperimentišete sami, najbolje je da porazgovarate sa nekim profesionalcem. Kada dobijete detaljne upute, onda se osmelite i sami koristite preliv , kako biste dobili plavu boju za kosu bez žutila. Recimo, kod prirodnih plavuša koje bi želele da „neutrališu“ žućkaste tonove u svojoj kosi, ili kod pepeljastih brineta koje žele da dodaju toplije (bakrane, karamel, crvene) tonove svojoj kosi.

Metoda koju ću navesti je nešto drugačija od uobičajenih. Jednostavna je, udobna i brza. Preljevi za kosu Korisničko ime. Kuvati dok se količina tečnosti ne prepolovi.


Ovim dekoktom ispirati kosu svaki dan. Mali savet: Postoje Ardell korektori koji se ubacuju u farbu za neutralisanje neželjenih odsjaja, postoji Unred protiv crvenog odsjaja, i isto tako protiv narandžastog ili žutog. Upravo zato nalaze se na top listi najpopularnijih beauty proizvoda u rutini za njegu obojene, ali i prirodne plave kose.


Prirodni ljubičasti šampon za kosu koji pritom i božanstveno miriše, može li bolje? Tigi Bed Head Dumb Blonde - 1kn (Diviana Cosmetics) Još jedan fantastično mirisan šampon. Naime, ljubičasti šamponi najčešće nemaju ugodan miris, pa su oni mirišljavi pravo otkriće.


Ako vam je boja žuta, a ipak dovoljno posvetljena potrebno je taj neželjeni ton neutralisati prelivom. Prelivom se, takođe, može osvežiti isprana boja. Kako se pravi preliv za kosu možete pogledati ovde. Nanosi se na suvu ili mokru kosu i na plavoj kosi ostaviti do pet minuta i minuta za brinete i crnokose bez sedih. Postoje korektori koji se ubacuju u farbu za neutralisanje neželjenih odsjaja, postoji korektori protiv crvenog odsjaja, i isto tako protiv narandžastog ili žutog.


Dakle, umjesto preljeva za kosu protiv žutila , pokušajte sa šamponom za kosu protiv žutila koji je guste teksture i ljubičaste boje. Stručnjaci ističu kako temeljni pepeljasti preljev za kosu ponekad može izgledati beživotno. Pepeljasti preljev za kosu.


Definitivno svaki preliv za kosu bi trebao da ima nesto svoje posebno.

Pre svega, za pocetak bi on trebao da bude ipak dovoljno kvalitetan. Sve drugo je koliko mi se samo cini, jedno prosto gubljenje vremena. Ništa ne može zameniti rezultat nove boje. Ali koja metoda bojenja vama odgovara: bojenje ili preliv ? Brinete i crnokose mogu farbati izrastak prelivom i to mešanjem željene boje i hidrogena od koji ne treba razredjivati šamponom ili regeneratorom. Silver šampon, za uklanjanje neželjenog žutila sa sijede, bijele i plave kose, obogaćen je uljem argana, proteinima svile i ekstraktom prešanoga grožđa.


Uz neutralizaciju žutila , čisti kosu i pojačava intenzitet prirodne boje, a nakon korištenja kosa izgleda njegovano, postaje vitalna i sjajna. Za trajniju varijantu koriste se permanentne boje, a kolor šamponi i prelivi da malo osvježite ili na neko vrijeme promijenite trenutnu boju kose i može se lako isprati. Frizeri preporučuju da je najbolje da kosu , bilo da koristite farbu, preliv ili kolor šampon, farbate kod njih u salonima, pogotovo ako vam je to prvi put. Neophodno je da uradite dubinsko pranje kose pre tretiranja vlasi. Ono će pripremiti kosu za ovaj tretman.


Pre tretmana dobro izluftirajte prostoriju, i ostavite bar prozor malo odškrinut, zbog isparavanja.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts