Mittwoch, 18. September 2019

Najvažnije vesti dana

Tokom današnjeg dana možete da očekujete troškove koji će vas donekle zabrinuti. Očekuje vas prilika da na ljubavnom planu dođete do promena koje ste želeli. Imate prilično velika očekivanja od trenutne poslovne situacije, pa može da se desi da budete malo razočarani.


Voljena osoba se trudi da vam udovolji i. Dragan Devrnja (24) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Salem Lejksu u Americi, kada je zbog nevremena izgubio kontrolu nad vozilom u krivini i zakucao se u stub pored puta. On je na licu mesta ostao mrtav, a njegova porodica već dva dana prikuplja novac kako bi njegovo telo prebacili u Srbiju i ovde ga sahranili. Apolutno najvažnije vesti dana iz minuta u minut. Vesti dana iz Srbije i sveta.


Aktuelna dešavanja i analize. Dozvoljavam da mi Telegraf. Pregled i pretraga svih informativnih portala u Srbiji.


Najvažnije vesti dana

Prava pravcijata bura na društvenim mrežama ovih dana izazvana je, sasvim neočekivano - jednim zadatkom iz matematike za drugi razred osnovne škole. DOBIO ČETVRTI POSAO ZA GODINU DANA : Vanić napustio Radnik, Krunić se vratio na jugoistok Srbije! Dopisivanje Slavice sa otetom decom. Najnovije vesti , fotografije i video snimci iz Srbije i sveta. Nje informativna multiplatforma koja vam omogućava da pratite sve aktuelne vesti iz sveta i regiona u momentu kada se dešavaju.


Prvi broj lista izašao je 6. Kompanija Apple upravo je predstavila 11. Informer vesti , najnovije i ekskluzivne vesti iz politike, društva i ekonomije. Nove informacije iz Srbije i sveta. O vo nisu samo najvažnije vesti dana.


One su mnogo više od toga! Posluženi uz salatu idealan su porodični ručak. Potrebno je: 3gr mlevenog mesa junećeg 3krompira jaja soli.


Informativni portal Nacionalne Televizije Happy najnovije vesti iz zemlje i sveta. Na blagdan Svih svetih kiša će vjerojatno izostati, ali za odlazak na groblje ipak se dobro pripremite. Penal-serija za nezaborav! Zabava TRI DEVOJKE ZA DVE NEDELJE Bekamov sin se ponovo našao u CENTRU SKANDALA, a nakon dramatičnog raskida.


Najvažnije vesti dana

Mišljenja, analize, rezultati, najave događaja. Za jabuke u EU potrebni sertifikati - osim za male pošiljke 30. Nekoliko zemalja Evropske unije počelo je da primenjuje nultu toleranciju za svaku. Jedina nacionalna televizija koja ima dečiji program svakog dana. Programska orijentacija televizije je kolažna.


Vest je potpuno pouzdana 1. D a neko ne pomisli da se ovde negira potreba promene, poslušnosti, dobrih dela. Pogledajte najvažnije vesti dana. Jovanović: Skandal da šminkanje Trga traje 5dana , kraće se gradili Sava centar, Pančevački most, Empajer stejt.


Ekonomski online je dnevni servis poslovnih vesti i tema iz sveta ekonomije i preduzetništva. Kreiran je u skladu sa potrebama poslovnih ljudi i menadžera, pružajući im najvažnije informacije neophodne za donošenje poslovnih odluka. Moglo se očekivati da će avio kompanije najaviti nove linije i letove na kojim će leteti tokom letnje sezone, ali su iznenađenje uspele da prirede neke avio kompanije koje će povećati prisustvo u regionu i krajem letnje sezone kao i tokom zime. Najvažnije vesti iz avioindustrije koje su obeležile prošli mesec!


Sve vesti na jednom mestu. Administratori stranice će svakog dana objavljivati najvažnije vesti iz kategorije politika i društvo,. Kragujevcu održana je regionalna IPA konferencija, u okviru projekta “Međuregionalne mreže elektromobilnosti za međugradsku niskougljeničnu mobilnost –. Beograd uživo: Pratimo šta se DANAS dešava u gradu i prenosimo informacije koje znače svima koji u Beogradu žive, rade ili ga posećuju! Prethodni mesec su obeležili povratak tri velike avio kompanije u region na nekoliko što novih, što već postojećih linija, a u aprilu je pušten u rad i jedan novi aerodrom. Pročitajte u nastavku koje vesti smo izdvojili.


Stigli smo dotle da se zajedno krećemo, zajedno investiramo i radimo i, što je najvažnije , da ujedinimo snage za treća tržišta. Mi u ovom trenutku ne možemo da dozvolimo da ovo ovako prođe. Marketing službi TV Pink u poslednja dva dana najavljeno je povećanje budžeta za reklamiranje srpskih klijenata na našoj televiziji. Više od dve decenije nismo poklekli pred trendovima opšte tabloidizacije, senzacionalizmom i komercijalizacijom sadržaja.


Bili smo zabranjivani i prozivani. Ništa nije moglo da nas spreči da objektivne vesti objavljujemo svakog dana. Nijedna vlast nije bila blagonaklona prema kritici. Zato želimo da se oslonimo na vas, naše čitaoce.


Ko je ona: Prva knjige voditeljke Marine Sekulić. Prva knjiga voditeljke Sport kluba, Marine Sekulić izložena je na sajmu knjiga na štandu izdavačke kuće “Samo korak” a u njoj su ispričane istinite priče mladih u potrazi za ljubavlju, pripadnošću i sigurnošću. Ponovo se emituje „Utusak nedelje, Srbija je ukinula rijaliti programe.


Predsednik ukinuo vanredne konferencije za novinare.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts