Mittwoch, 11. September 2019

Preliv za kosu katalog

Preliv za kosu kod kuće možete napraviti i uz pomoć farbe i troprocentnog hidrogena. Ovo se savetuje posebno crnkama i crvenokosama koje muku muče sa održavanjem boje. Seda kosa neretko ume biti prilično suva. Ovaj preliv za kosu u boji pepela ne samo da će omekšati vlasi, već će joj dati živost i zanimljive nijanse, te ćete imati jedinstvenu i neobičnu frizuru. Kako se nanosi preliv za kosu nakon blanširanja?


Recimo, kod prirodnih plavuša koje bi želele da „neutrališu“ žućkaste tonove u svojoj kosi, ili kod pepeljastih brineta koje žele da dodaju toplije (bakrane, karamel, crvene) tonove svojoj kosi. Naravno, ovakva vrsta preliva se koristi za dobijanje svetlije kose. Kućni preliv za kosu uz pomoć kupovne farbe za kosu i troprocentnog hidrogena.


Najsigurniji i najdugotrajniji preliv za kosu koji možete napraviti sami kod kuće je ovaj preliv od klasične farbe i slabijeg hidrogena. Preliv može da se koristi za : osvežavanje boje, posvetljivanje ili toniranje kose. Preliv je moguće napraviti za svaku boju kose, ne samo za plavu. Izrada preljeva za kosu kod kuće. Za domaći preljev potrebna vam je boja za kosu po izboru, hidrogen peroksi šampon za kosu , voda i plastična posudica.


Ovisno o dužini kose, bit će vam potrebno pola pakiranja boje za kosu ( za kratku kosu ) ili cijelo pakiranje ( za dugu kosu ). Preliv za smeđu kosu – pravila su slična kao i kod preliva za plavu kosu. Preliv za crnu kosu – preliv je idealna stvar za crnke kojima se brzo ispira boja. Ako nemate sedih pramenova, onda preliv za kosu može osvežiti vaše vlasi i pokriti izrastak. Možete i same napraviti sopstveni preliv za kosu pomoću regularne farbe za kosu i hidrogena od.


Metoda koju ću navesti je nešto drugačija od uobičajenih. Jednostavna je, udobna i brza. Dobro će vam doći da prelistate boje za kosu koje se nude u našim parfimerijama sve na jednom mestu, a meni će biti baš interesantno da istražim ponuđene palete. Započinjem sa paletom boja u Lorealovoj ponudi za Casting Creme farbe za kosu , za koju možete videti i recenziju na sledećem linku.


Kompletna ponuda svih vrsta preparata za negu kose, stilizovanje kose, farbanje, kao I pribora za oblikovanje. Schicke Mode für Damen ab J. Erleben Sie günstige Preise! Brinete i crnokose mogu farbati izrastak prelivom i to mešanjem željene boje i hidrogena od koji ne treba razredjivati šamponom ili regeneratorom.


Nanosi se na suvu ili mokru kosu i na plavoj kosi ostaviti do pet minuta i minuta za brinete i crnokose bez sedih. Kako napraviti preliv za kosu i koje procente hidrogena koristiti? Onome ko se farba u crvene i riđe nijanse, poznato je ispiranje kao najveća muka, i u tom slučaju je preliv spas. Možete ga raditi jednom između dva farbanja, učiniće da vam boja uvek bude sveža i kosa zdrava.


Kod brineta i tamnijih tonova, prirodnih crnokosa i zift crnokosa, preliv može da služi za obnavljanje boje na dužini, ali ako ne menjate nijansu više od jednog tona i nemate sede, možete slobodno i izrastak i dužinu samo prelivati, potrebe za jačim farbanjem nema, farba hvata i traje isto kao kod redovnog farbanja. Prirodni preljev za kosu. Postoje i prirodni recepti uz čiju pomoć možete napraviti najbolju smjesu za svoju kosu.


Ako imate smeđu boju kose i želite iskušati domaću recepturu za prirodni preljev, bit će vam potrebno šalice vode , ½ šalice koprive, ½ šalice kadulje i ½ šalice ružmarina. Farba za kosu Pronađite svoju idealnu nijansu. Birajte profesionalne boje za kosu online.


Najkvalitetnije boje za kosu koje ne oštećuju, za dugotrajnu boju i. Mozete sami smuckati doma preliv za kosu , isto kao sto to i frizerka radi. Uzmete malo farbe za kosu (onu koju koristite bez hidrogena), pomjesate sa samponom i to namazete na kosu i ostavite da odstoji. Svaki preliv se ispira, kao i ovaj. Al je privremeno osvjezenje.


Korektori, kako im sami ime kaže, koriguju boju. To su one intenzivne boje koje ima svaki katalog farbi za kosu , plava, crvena, žuta, pepeljasta, bela… Dodaju se u boju za kosu i pojačavaju određeni pigment i neutrališu neželjeni. Pepeljasti korektor se koristi za neutralisanje žutog tona i često ćete čuti da ga zovu grafit.


Puno je i pitanja bilo postavljano na ovom vebsajtu baš o iskustvima sa Keune farbama za kosu , pa sam odlučila da poseban članak posvetim ovoj paleti boja. Na Keune matičnom sajtu je veoma teško pronaći katalog nijansi po brojevima i imenima, pa su se neki blogovi i onlajn šopovi snalazili sami za prikaz boja u ponudi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts