Dienstag, 21. Juni 2016

Bak horoszkóp jellemzői

Időszaka a tél kezdete, december és január között. Mindenfajta tevékenységed legfőbb ismérve a szervezés, a fegyelem és a kitartás. Sok Bak típusú embernek adnak munkát a különböző hivatalok, ahol józan, elfogulatlan ítéletre, állásfoglalásra van szükség.


A horoszkóp jegyek általános jellemzői. A föld-jegyek (Bika, Szűz, Bak ) a tárgyi valóságra történő ráhangolódást hordozzák magukban. A bak csillagjegy jellemzői.

Az ideális társ horoszkópja. Szereti az emberaekeat próbára tenni, s örömet okoz számára, ha a próba sikerül, de akkor sem csalódott ha nem, hisz úgysem vár különösebb jót senkitõl. Ha a Bak férfinak megtetszik valaki, nem ismer ellenvetést, képes erőszakos lenni.


Nagyon büszke a férfiasságára, mégsem ő az, aki kezdeményez. Egész egyszerűen nem érdekli, hogy ő tetszik-e valakinek vagy sem, a szerelemben mindent elvár és keveset ad. Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából, telefonos jósvonal - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Sokszor nem ő kéri meg a nő kezét, hanem az övét kell megkérni. De a Bak -nő is szeretne inkább elszaladni, amikor a boldogító igent várják tőle.


A Bak férfi érzelmi élete.

Van a Bak -típusnak egy ritkább válfaja is, aki le tudja vetkőzni a gátlásait, és annyira beleveti magát az élvezetekbe, hogy szoknyavadász válik belőle. Aszcendens a horoszkópban csillagjegyek jellemzői divat egészségvédelem gyerek hangfelvételeink havi horoszkópok havi horoszkóp videók heti asztronaptár Hold - érdekességek Hold a horoszkópban holdfázisok Hold haladása a jegyekben holdnaptár híres emberek Jupiter a jegyekben karma Kertészkedj a Holddal! A csillagjegy jellemzői , részletesen, a nyugati asztrológia alapján. A New Age – magyarul Új Kor – mozgalom, a XX. Add meg születésed idõpontját!


Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a. Bak mint aszcendens Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. A BAK csillagjegy jellemzői A Föld jegye közé tartozik, uralkodó bolygója a Szaturnusz. Céltudatos és kitartó, ezek a legfőbb jellemzői. Türelmetlen hangulatban a Bak.


Ideje kényeztetnie szerelmét a Szűznek. Napjegy asztrológiát ismeri, mely sokkal általánosabb és személytelenebb az igazi születési horoszkóp elemzéséhez képest. Oldalunkon ez utóbbi, módszert ismertetjük, több ingyenesen kipróbálható elemzés ízelítő (születési horoszkóp , párhoroszkóp, napi személyre szabott előrejelzések) segítségével. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


BAK HOROSZKÓP JELLEMZŐI dec. Bak horoszkóp jellemzői : Alapos a gondolkodásban, a tettekben, rendíthetetlen a célok elérésében. Amit megígér, minden körülmények között igyekszik megtartani, amibe belefog azt véghez viszi, ha törik, ha szakad.

Habár a Bak nagyon mértékletes, lelkiismeretes és gyakorlatias, néha elfogja az önsajnálat. Kiváló képességed van az összhangra, és megérzed mások igényeit. Mások szemében gyakran túl komolynak tűnsz. Nem tűr ellentmondást, és ha vitatkoznak vele. Hallgasd szeretettel és figyelemmel, vedd komolyan tanácsait.


A komoly programokat keresi és szeret elmélyedni magában. Az asztrológia szó a latin és görög astrologia. A Halak (Pisces) jellemzése: A Halak csillagképén február 2 és március 2 között halad keresztül a Nap. Szimbóluma: Hagyományosan két ellentétes. Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly előrelépést tehet az elérésük felé, viszont fontos, hogy eközben semmi ne vonja el a figyelmét.


Kapcsolódjon ki egy kicsit, vegyen ki egy szabadnapot és rendezze a gondolatait. A szerencse most az ön oldalán áll. Csak a fontosat és az alapvetőt tartja szem előtt.


A részletkérdésekkel nem foglalkozik, ezt másra bízza, ám behajtja, figyelemmel követi, hogy jól megcsinálták-e. Jól szervezett, fegyelmezett körülményekre van szüksége. Hajlamos rá, hogy túlságosan komoly, koravén gyermekké váljon, ezért tudatosan táplálni kell játékszellemét. Akaratereje és kitartása igen erőteljes már kicsi kortól kezdve.


Az aszcendenst és a horoszkóp egyéb elemeit le tudod olvasni a radix ábráról! Horoszkóp A csillagok nem kényszerítenek,csak hajlamossá tesznek,a bölcs uralkodik csillagain. Szűz ascendens Z árkózott típus vagy. A SKORPIÓ csillagjegy jellemzői A Víz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Plútó. A Skorpió vízjegy, szenvedélyes, erőteljes, a zodiákus legerősebb jegye.


Minden kérdésre választ kapsz Horoszkóp kapcsán. Csillagjegy jellemzői Tarot. Halak a Joy magazinban A halak szerelmi kompatibilitása.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts